Over ons

Wie zijn wij en wat doen we?

Dutchtel is een bedrijf dat zich specialiseert op het inkopen van telecom. Daarnaast ontzorgen wij in de tijd die daarop volgt bedrijven volledig. Dit houdt in dat wanneer de deal met de provider gesloten is, dutchtel alle afhandeling op zich neemt. Ook houdt het in dat je schakelt met jouw contactpersoon bij dutchtel en niet met een van de honderden en soms duizenden werknemers van een provider hoeft te schakelen. De voordelen hiervan zijn:

  • snel schakelen 
  • deskundig en onafhankelijk advies 
  • informele sfeer
  • partnerschap

Wij kunnen zelf wel zeggen dat wij de beste zijn! Maar nog interessanter is dat onze klanten dat ook vinden! Bekijk hier onze inforgraphic naar aanleiding van een NPS onderzoek dat we gehouden hebben onder al onze klanten.


Wat kunnen we voor jou betekenen in combinatie met TLN?

Dutchtel en TLN zijn een partnerschap aangegaan onder de noemer TLN Telecom! Door onze onafhankelijke positie hebben wij de beste deal kunnen realiseren voor leden van TLN. Gezien de jarenlange ervaring die dutchtel al heeft binnen de transportbranche, hebben we een beslissing kunnen nemen gebaseerd op wat voor jullie belangrijk is. De keuze is daarom gevallen op T-Mobile. T-Mobile is het best geteste netwerk van Nederland. Gezien de mobiliteit van transportbedrijven heeft dit een grote bijdrage gehad in ons advies. Daarnaast hebben we een hele scherpe deal kunnen maken met T-Mobile. TLN Telecom is er op gespitst jullie als leden van zoveel mogelijk voordeel te voorzien. Daarnaast staan we erop dat de kwaliteit op en top is. Jullie gebruiksgemak is erg belangrijk voor ons. Telecom bestaat ten slotte om bij te dragen aan gemak.